Perhekerhohuppari

Perhekerhohuppari

Nimesin tämän hupparin jo ompeluvaiheessa perhekerhohuppariksi. On tämä kyllä kelvannut yliopistollekin mennessä päälle, koska tämä taisi ylittää omat odotukseni hyvinkin reippaasti.

Kaavat ovat virolaisesta Käsityö-lehdestä (kesä 2015), koko 38-40. Valitsin pienimmän koon, mutta sekin oli minulle ihan valtava säkki. Jouduinkin pienentämään sitä reilusti joka suuntaan. Rintamuotolaskoksen paikkaa vaihdoin kokonaan, sillä se oli alkujaan aivan pöhkön alhaalla. Nyt korjattuna tämä kuitenkin istuu hyvin ja tuntuu kivalta! Hupussa on Kui designin pupuinterlockia, muuten huppari on Kankaamon peruscollegea, joka ei jousta. Myös resori on Kankaamosta.

Tämä huppari on todellakin paluu menneille vuosille. En ole vuosiin käyttänyt huppareita, sillä sain niistä aikoinani yliannostuksen. Minulla on itse asiassa täsmälleen tämänvärinen huppari lukioajoilta – siis pian 20 vuoden takaa – yhä tallessa, vaikken ole sitä vuosiin käyttänytkään (enkä todellakaan aiokaan käyttää).

 

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *