Pikkuveljen hukkapaita

Pikkuveljen hukkapaita

Pitihän pikkuveljenkin saada oma hukkapaita, jotta pojat voisivat samistella kerhokuvassa. Kyllä. Puin pojilleni lähes samanlaiset paidat kerhokuvaan, vaikka olen viimeiseen asti aina vierastanut mokomaa toimintaa. On heillä aiemminkin ollut samanlaisia vaatteita, vaikkei niitä kovin usein olekaan yhtä aikaa käytetty. On nimittäin kovin kätevää, kun yhdestä pituudesta saa vielä toistaiseksi kaksi paitaa, ison ja pienen.

Nämä kuvat on otettu kerhokuvauspäivän aamuna. Saa nähdä, millaisia hymyjä kuvaajalle irtosi! Hiukset jäivät vähän huonosti leikatuiksi, sillä Eino ei ollut järin yhteistyöhaluinen. Niska jäi käytännössä kokonaan leikkaamatta, mutta ei se nyt niin kauhealta näytä. Vilho sai melko onnistuneen isonpojantukan. Leikkasin hänen tukkansa sivuilta ja takaa ihan lyhyeksi. Keskelle ylös ja eteen jätin enemmän mittaa. Yhteiskuva susiveljeksistä onnistui toivottavasti paremmin kerhon kuvaajalta kuin minulta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *