Kesä tuli, lumi suli

Kesä tuli, lumi suli

Ensimmäisen kesäisen viikon kunniaksi viimeistelin jo jonkin aikaa lähes valmiina olleet shortsit ja ompelin pojille lippapipotkin. Housujen kaava on Ottobren 3/2016 Trick. Malli oli todella mukavan kapea ja istui hyvin ihan sellaisenaan. Kivat ja helpot kesähousut! Housujen kangas on ostettu Majapuun avoimista ovista joulukuussa, ja se on joustavaa ohutta collegea. Pala ei riittänyt enää pienempien housujen vyötärökaitaleeseen eikä lahkeensuihin, joten niissä on vihreää resoria. vyötärökaitaleen sisään pujotin kuminauhan. Isommat ovat kokoa 122 ja pienemmät kokoa 98.

Ryhmä Hau -kankaan ostin Kankaamon Raision liikkeen viimeisenä aukiolopäivänä. Lippikset syntyivät sillä välin, kun influenssasta toipuvat pojat katsoivat Ryhmä Hau -dvd:tä. Paita tulee jälkitoimituksena. Lippikset on ommeltu Noshin lippapipon kaavalla. Einolle laitoin harmaan lipan, jotta erottaisin lippikset toisistaan. Isompi on nimittäin kokoa M ja pienempi kokoa S.

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *