Hau Hau!

Hau Hau!

Kuten jo edellisestäkin julkaisustani kävi ilmi, pojat ovat armottomia Ryhmä Hau -faneja. Päätin siis lopulta ostaa Ryhmä Hau -kangasta, kun sitä sattui olemaan Kankaamon liikkeessä huhtikuun lopussa. Harmaa trikoo on myös Kankaamosta. Oli kyllä niin näppärää, kun oli hyvä kangaskauppa lähellä kotia. Erityisesti näiden yksiväristen kankaiden valinnassa auttoi valtavasti, kun pääsi paikan päälle vertailemaan sävyjä. Nyt Kankaamo on jo sulkenut Raision liikkeensä, valitettavasti.

Kaavana t-paidassa on Ottobren Mr. Bear koossa 122. Kaava on pienehköä kokoa ja paita on juuri sopiva 118-senttiselle hoikalle pojalle. Kankaasta puuttuu kokonaan Kaja, joka on Vilhon suosikkihahmo, joten applikoin Kajan tunnuksen paidan etumukseen. Karhea tukikangas hankaa Vilhoa sen verran, että muutaman tunnin käytön jälkeen rinnassa oli pieniä punaisia pilkkuja koko tukikankaan alueella. Koitin repiä tukikangasta irti, mutta nimestään huolimatta tämä repäisytukikangas ei ole revittävää. Onneksi se pehmenee pesussa, joten koitan irrottaa sitä pesun jälkeen. Toivottavasti myös helman puretun tikkauksen jälki häviää pesussa.

2 comments

Olen nyppinyt tukikangasta irti aina pesun jälkeen. Tuo menee suoraan pesusta aina päälle, joten ei se karheus NIIN paljoa enää haittaa, ja tokihan se pehmeneekin joka pesussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *