Trikoopaitoja 9-vuotiaalle

Trikoopaitoja 9-vuotiaalle

Syystä tai toisesta blogin päivittäminen on lähtenyt kovin nihkeästi käyntiin. Nämäkin paidat ompelin pojalle jo joulukuussa, mutta päivittäminen on vain jäänyt.

Vihreän paidan kankaan hankin jo hyvissä ajoin syksyllä joulua varten. Lopulta ompelin tämän vasta juuri joulun alla, silloin kun kangastakin olisi jo saanut reilulla alennuksella.

Syksy oli meidän perheelle raskas monestakin syystä, joista yhtä avaan aimmin tänä vuonna julkaisemassani kirjoituksessani. En siis saanut oikein mitään suunnittelemiani asioita valmiiksi. Ompeluintoa vähensi myös se, että luovuin vuosi sitten ompeluhuoneestani. Työpöytä siirtyi makuuhuoneen nurkkaan ja muuttui maaliskuussa etätyöpisteeksi. Tietokone voittikin lopulta kilpailun tilankäytöstä, sillä en jaksnut jatkuvasti nostella koneita edestakaisin.

Paita havukankaasta

Kai tässä on pian todettava, että itselläkin täytyy olla ikää kertynyt, kun esikoikin on jo näin iso! Tämä paita on jo kokoa 152. Kankaan hän valitsi itse, joten paidasta tuli todella mieluinen!

Paita Ainolan Havut- trikoosta.

Seeproja sinisessä viidakossa

Toinen kangas tuli alkujaan samassa paketissa eräänlaisena täytekankaana. Pojalla ei ollut enää ollenkaan itse tehtyjä vaatteita kaapissaan, ja hän pyysi minua ompelemaan hänelle uusia paitoja, sillä kaupan paidoissa tuntuu aina olevan joku vika. Tämä kangas oli silloin Ainolassa alennuksessa ja se valikoitui hänen suosikikseen alekankaiden joukosta.

Kumpikin paita on ommeltu samalla kaavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *