Vauvalahja ja kukkopaita

Vauvalahja ja kukkopaita

Koulun ja lasten päivähoidon alkaminen on ollut sen verran energiavievää, etten ole saanut sen enempää blogattua kuin ommeltua tai kuvattuakaan juuri mitään. Nämäkin kuvat ovat taas niin onnettomia, että mietin kyllä kaksi kertaa, voinko lainkaan julkaista näitä. Jotkut ovat saattaneet bongailla näitä lahjaompeluksia jo Instasta, mutta tässä on kaikki nyt yhteen kuvaan koottuna.

Tein siis pienen vauvalahjan ystävälleni, joka odottaa esikoistaan. Vaippakakun kokosin kestovaipoista, joista osa on ostettu käytettynä, osan olen päällystänyt uudelleen ja osa on meidän poikien vanhoja. Kakussa on myös lelu ja kuvakirja, jonka olen ommellut Onni ja Ilona katselukankaasta. Tossut ompelin myyntiin joskus ajat sitten, mutta koska ne pyörivät nurkissa vieläkin, ne pääsivät myös lahjaan.
 

Paketissa on siis vaippojen ja nahkatossujen lisäksi kolme kietaisubodya, potkuhousut, veloursetti ja unipesä. Unipesä on ommeltu puuvillasta. Ulkopuolella on Jätti-Rätin yksivärinen puuvilla, sisäpuolella Majapuun kuviollinen puuvilla, mutta tämänhän voi halutessaan kääntää myös toisin päin. Koitin saada pesästä jämäkän, mutta pohjalla on vain yksi vanukerros, joka on kaikilta reunoiltaan tikattu kiinni. Sen pitäisi siis pysyä paikoillaan pesussakin.

Keltainen veloursetti on Ottobren Tiikerin kaavoilla tehty, potkuhousut ovat Ottobren Crawler-kaavalla ja kietaisubody on Warmly wrapped koossa 56. Kuka käskee -kukkokangas oli täsmäosto tätä lahjaa varten, ja onnistuin nappaamaan Ainolan verkkokaupasta viimeisen palan! Myös oranssi Pioni-joustofrotee on Ainolasta. Keltaisen velourin ostin Jätti-Rätistä ja loput onkin koottu tilkuista ja jämäpaloista.

Tässä vielä Einon kukkopaita koossa 104. Miten mun pieni kaksivuotiaani voi olla jo niin iso! Tämä kangas on kyllä aivan ihananväristä, ja yllättäen kaapista löytyi myös täsmälleen sopivaa resoria. Tämä on ainakin äidin suosikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *